Bizi takip edin
EN

Psikoloji Bölümü Zihin, Davranış ve Beyin Araştırmaları Laboratuvarı'na Hoş geldiniz!

Laboratuvarımızda yapılan araştırmaların temel amacı insanın bilişsel, davranışsal ve duygusal süreçlerini bilimsel yöntemler kullanarak keşfetmektir. Bu amacı gerçekleştirmek için davranışsal ve beyin görüntüleme yöntemleri kullanılarak biliş, öğrenme, dikkat, algı ve bellek üzerine çalışmalar yürütülmektedir. Laboratuvarımız akademik personelin ve öğrencilerin araştırma yapmalarına olanak veren hem eğitim hem de araştırma amaçlı kullanılan bir laboratuvardır.

Laboratuvarımız davranışsal, duygusal ve zihinsel süreçlerin ileri teknolojik özelliklere sahip cihazlarla çalışılabildiği, ses-ısı yalıtımına ve görüntü-ses kayıt donanımına sahip 4 adet deney odasından oluşmaktadır.

Lisans öğrencilerimiz araştırma veya proje yapmaları gereken dersler sırasında bu laboratuvardan yararlanabilmekte, böylelikle laboratuvar ortamında bilimsel bir araştırma yürütme deneyimi elde etmektedir.

Laboratuvarımızda araştırma yürütmek isteyen öğrencilerimizin öncelikle Laboratuvar Ön Rezervasyon Formu'nu (https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/uploads/cms/psikoloji.ieu.edu.tr/7737_1596042558.pdf) doldurup Laboratuvarımıza teslim etmesi gerekmektedir.

Zihin, Davranış ve Beyin Araştırmaları Laboratuvarı A blok -2.katta bulunmaktadır.

İletişim:

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.